O dietă alimentară bazată în mare parte pe alimente ultraprocesate poate răpi ani din viaţă. Un studiu recent arată că persoanele care...
Foto: olia danilevich/Pexels Oamenii de ştiinţă de la Institutul Norvegian de Ştiinţă şi Tehnologie au dezvăluit beneficiile educaţiei...
Cercetătorii australieni afirmă că deţin probe solide conform cărora perioade scurte de activitate intensă, în timpul zilei, pot contribui...
Foto: Matt Trostle/Pixabay Femeile aflate la menopauză care înlocuiesc carnea din dieta lor cu alternative vegetale reduc riscul de deces...
Consumul regulat de ardei iute reduce riscul de deces prematur şi prelungeşte speranţa de viaţă, potrivit unui raport al American Heart...
Oamenii de ştiinţă de la Universitatea din California de Sud din Los Angeles au constatat că pe baza vitezei mersului pe jos al unei persoane...
Oamenii de ştiinţă de la Universitatea de Medicină din St. Louis, Missouri, au constatat că nu ar trebui să consumăm mai mult de trei...
Consumul de prea mulţi cartofi prăjiţi reduce speranța de viață a oamenilor, afirmă un nou studiu american. Acest lucru se datorează...
Consumarea multor alimente bogate în cereale complete ar permite reducerea netă a mortalităţii legată de bolile cardiovasculare şi cancer,...
Ceaiul de muşeţel ar putea ajuta femeile să trăiască mai mult, potrivit unui nou studiu. Consumul ceaiului de muşeţel a fost asociat cu o...