Mousse vegan de ciocolată, prune murate sau savuroasele beri artizanele pot fi degustate la Festivalul Alimentului, organizat vineri, 7 iunie, la...
Evenimentul va avea loc luni, 27 mai, între orele 10.00 – 18.00, la Centrul de Cercetare pentru Biodiversitate, din campusul USAMV...
Ediție aniversară a Festivalului Alimentului, la USAMV Cluj-Napoca, cu peste 50 de lucrări de licență ale studenților FSTA. Între produsele...
Foto: facebook USAMV Ravioli molecular, bere cu infuzie de fistic și vanilie, ciocolată vegană, biotrufe și înghețată cu probiotice sunt...
Zeci de produse inovative și gustoase vor fi prezentate joi, 6 iunie, la Centrul de Cercetări pentru Biodiversitate din Cluj-Napoca, unde va...
Facultatea de Ştiința şi Tehnologia Alimentelor din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca a organizat...
Studenţii din ultimul an de la Facultatea de Ştiinţa şi Tehnologia Alimentelor din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină...