Oamenii de știință japonezi au aflat că demenţa senilă poate fi prevenită, concentrându-ne pe un consum abundent de fructe. Ei consideră...
Consumul de ceai negru, vin roşu şi varză creaţă poate reduce riscul dezvoltării bolii Alzheimer, indică rezultatele unui studiu...
Cireşele, mici gustări recomandate pentru a lupta împotriva stresului şi a îmbătrânirii Mici, roşii şi gustoase, cireşele depozitează...
Datorită conţinutului său de vitamine, minerale, proteine și carbohidrați și fără niciun fel de grăsime, ştevia este alături de spanac şi...
Păpădia este un vestitor al primăverii care împodobește pajiștile și grădinile, dar care şi vindecă numeroase afecţiuni. Toate...
Este bine cunoscut faptul că legumele cu frunze verzi sunt unele dintre cele mai sănătoase alimente, având un conținut de nutrienți extrem de...
Fitochimicalele colorează morcovii în portocaliu sau strugurii în albastru. Cercetările recente au dus la descoperirea acestei noi grupe de...