Foto: cfinsbury/ Pixabay Fructele cu coajă lemnoasă pot reprezenta atât o gustare delicioasă şi bogată în proteine, cât şi un adaos...
Foto: Matt Trostle/Pixabay Femeile aflate la menopauză care înlocuiesc carnea din dieta lor cu alternative vegetale reduc riscul de deces...
Oamenii de ştiinţă de la Harvard au constatat că nucile sunt foarte benefice pentru inimă. Mult timp s-a crezut că nucile sunt unul dintre...
Fructele cu coajă lemnoasă sunt eficiente în combaterea obezităţii. Consumul zilnic de fructe cu coajă lemnoasă, precum nucile, migdalele,...
Doar un pumn de fructe cu coajă lemnoasă pe zi reduce cu o treime riscul de atac de cord la diabetici, indică rezultatele unui nou...
Un pumn de fructe cu coajă lemnoasă crude consumate zilnic stabilizează zahărul din sânge la persoanele cu diabet de tip 2. Doar 75 de...
Persoanele care consumă în mod regulat fructe cu coajă lemnoasă, cum ar fi nucile, au un risc mai mic de boli cardiovasculare, comparativ cu...
Alimentele fericirii - fructele cu coajă lemnoasă şi ciocolata Unele dintre cele mai gustoase produse pe care trebuie să le consumăm pentru a...