Boala coronariană a inimii (CHD), adesea numită boală arterială coronariană, este o cauză principală de deces la nivel mondial. Apare atunci...
Foto: Magda Ehlers, Pexels Alimentele care scad colesterolul sunt foarte diverse și includ diferite tipuri de fructe, legume, leguminoase,...
Cu toţii am trecut prin asta: e 4.30 după-amiază şi dintr-odată ne loveşte o poftă de chipsuri ori de bomboane. Conform studiilor, 70%...
Migdalele sunt benefice pentru inimă În afară de faptul că au un efect benefic asupra colesterolului "bun", migdalele sunt şi o sursă...
Cele mai recente studii confirmă faptul că un consum regulat de alimente bogate în grăsimi sănătoase, cum ar fi nucile, uleiurile vegetale și...
Dietele sărace în grăsimi pot avea efecte nocive asupra sănătății O dietă săracă în grăsimi şi colesterol poate avea consecinţe...
Există fructe şi legume care au o putere antiinflamatoare aproape magică. Dacă le incluzi în dieta ta obişnuită, burtica ta deveni...
Nutriţia joacă un rol deosebit de important asupra capacităţii noastre cognitive, prin urmare, dacă ne dorim să avem o memorie bună, precum...
Beneficiile uleiului de rapiţă: Plin de grăsimi bune, acesta este unul dintre cele mai bune uleiuri vegetale pentru gătit deoarece face cel...