Ierburile aromatice sunt plante extraordinare, bogate în vitamine, minerale, fitochimice şi antioxidanţi care pot avea o contribuţie esenţială...
Foto: Shiny Diamond/Pexels Consumul anumitor alimente încetinește îmbătrânirea și menține tinerețea pentru mai mult timp. Nu este...
Foto: wikipedia Pătrunjelul este folosit în principal pentru aromatizarea și decorarea diverselor preparate, dar consumul lui nu se limitează...
Foto: Radio Cluj Murăturile sunt completarea perfectă pentru orice tip de masă, sunt un aperitiv grozav pentru țuică sau vin de casă. Există...
Astăzi vom vorbi despre valoarea nutritivă și curativă a unor legume rădăcinoase. Acest tip de legume se recomandă datorită...
Obişnuim să folosim pătrunjelul ca şi condiment pentru diferite feluri de mâncare, însă proprietăţile sale benefice nu se reduc doar la...
Cu toții știm expresia „Ca pătrunjelul în supă, nici nu strică, nici nu ajută”. Adevărul este însă că pătrunjelul are alte beneficii,...
Alegeți ceaiul în funcţie de grupa de sânge! Ceaiul este considerat o băutură sănătoasă, dar impactul acestuia depinde de grupa de sânge...
Gătitul nu este una dintre pasiunile mele, dar atunci când o fac în scop caritabil îmi canalizez toată energia în acest sens. Așa s-a...
Suntem în Postul Paştelui, perioadă în care unii dintre noi ne vom abţine de la a face păcate şi de la mâncare “de dulce”. Postul este...
Ingrediente: -2 pulpe și 1 piept de gâscă -2 buc. praz -1 morcov -4 cartofi mari -1 gogoșar -1 legatură pătrunjel -100 ml...