Vitamina C din portocalele şi lămâile uşor necoapte atinge concentraţia maximă, iar pe măsură ce creşte conţinutul de zahăr din fructe,...
Foto: Adina Voicu /Pixabay Consumul de portocale reduce riscul degenerării maculare, o boală oculară care provoacă pierderea progresivă a...
Foarte iubite, portocalele sunt uşor digerabile şi oferă o „explozie” de energie. Nutriţioniştii chiar recomandă una două portocale pe...
Ciocolata, roșiile și semințele de dovleac se numără printre cele 10 alimente care protejează împotriva cancerului, indică rezultatele unui...
Traversăm o iarnă atipică, cu temperaturi care, în unele zile, ne-au amintit mai mult de primăvară, decât de sezonul rece. O...
O prăjitură atât de bună, cum ne place nouă-însiropată şi aromată! Ingrediente: Pentru prăjitură: - 6 ouă - 200 g. zahăr tos -...
Mai mulți cercetători de la Universitatea japoneză Mie au obținut biocombustibil din portocale. Cercetătorii au folosit portocale improprii...