Pentru a evita hipertensiunea arterială, trebuie să consumăm alimente cu conţinut scăzut de sare. Nutriţioniştii avertizează că această...
Alimente importante pentru o bună funcţionare a inimii. Potasiul este vital pentru prevenirea bolilor cardiovasculare, deoarece ajută la...
Datorită conţinutului său de vitamine, minerale, proteine și carbohidrați și fără niciun fel de grăsime, ştevia este alături de spanac şi...
Revigorant, hipocaloric şi foarte diuretic, pepenele galben este opţiunea perfectă pentru mesele persoanelor care sunt interesate de menţinerea...
Rodia este unul dintre cele mai populare şi sănătoase fructe, care ar trebui incluse în dieta zilnică. Există multe moduri de a consuma...
Ciuboţica-cucului este o plantă ce poate fi găsită în această perioadă prin păşuni, fâneţe, în zonele de deal şi de munte. Florile ei...
Sparanghelul, o legumă mai puţin cunoscută şi consumată la noi în ţară, dar adorată în alte părţi, are un gust fantastic şi efecte...
Curmalele întăresc imunitatea şi ajută la reducerea colesterolului rău. Fluorul pe care îl conţin protejează dinții de carii, iar seleniul...