Cel mai bun mod de a ne încărca organismul cu vitamine, minerale, probiotice şi enzime este să consumăm alimente fermentate. Iarna,...
Foto: Begüm Arıcı/Pexels Un studiu a arătat că un consum zilnic de ceai negru fermentat poate ajuta la echilibrarea nivelului de zahăr din...
Ciupercile sunt benefice, au un efect pozitiv asupra sănătăţii, datorită valorii lor nutritive. Sunt bogate în vitamina D, a cărei lipsă...
O dietă bogată în polifenoli previne inflamația la persoanele în vârstă O dietă bogată în polifenoli, compuși naturali considerați...
Foto: Alicia Harper /Pixabay Bacteriile intestinale comunică cu sistemul nervos central și pot afecta sănătatea mintală. O abordare a...
Cercetătorii de la Universitatea McGill din Canada au constatat că simbioticele - amestecuri de probiotice şi plante bogate în polifenoli -...
Măştile cu iaurt pot face minuni pentru piele datorită probioticelor, susţin specialiştii britanici în frumuseţe. Probioticele -...
În prezent, medicina tratează multe alergii - la praf, alimente, băuturi, animale și alte substanțe din mediul înconjurător. De obicei,...