Multe băuturi și alimente pot furniza energia necesară unui sesiuni de sport. Un studiu britanic recent a descoperit chiar o proprietate...
Odată cu sosirea toamnei, este important să includem în meniu alimentele tipice acestui anotimp, pentru a ne ajuta organismul să se adapteze la...
Toamna este important să consumăm alimente de sezon, pentru a ne ajuta corpul să se adapteze la mediul în schimbare. În acest anotimp, există...
Sucul de sfeclă roșie crește rezistența organismului în timpul antrenamentelor, datorită nitraților din compoziția acestuia, afirmă...
Deranjat că mâncarea fast food și cea gătită în centrele comerciale sub mărci cunoscute la nivel mondial a ajuns să fie prefarată și...
Sucul de sfeclă este benefic pentru detoxifierea ficatului, dar și pentru a alimenta sângele cu substanțe nutritive și pentru a forma...
Sfecla roșie este una dintre cele mai populare legume, denumită pe bună dreptate "superaliment". Ea este bogată în vitamina B, fier, magneziu,...
Sfecla roşie consumată în stare crudă este un superaliment pentru corp. Pe cât de banală pare, pe atât de mulţi nutrienţi esenţiali...
Sângele și organele hematopoietice au rolul cel mai important în corpul uman, pentru că de compoziţia sângelui depinde starea de sănătate,...
Cercetătorii de la Academia Americană de Neurologie au identificat, recent, câteva alimente care ajută la prevenirea unor boli, printre care şi...
Sfecla roşie este atât de sănătoasă, încât consumată singură sub formă de suc ori în salate poate ţine departe o mulţime de boli, fiind...