Ascultă Radio România Cluj Live

smântână

Pasionați de sarmale
Diverse 24 februarie 2015

Pasionați de sarmale

Adrian Szucs şi Nicu sunt doi tineri sălăjeni pasionaţi de bucătăria ardelenească. Cei doi consideră că sarmalele reprezintă un simbol...

Pasionați de sarmale
Papanaşi prăjiţi acoperiţi cu dulceaţă
Poftă Bună 27 ianuarie 2015

Papanaşi prăjiţi acoperiţi cu dulceaţă

Pentru că sunt foarte buni, arată şi foarte bine, dacă respecţi reţeta... Ingrediente: 300 gr brânză de vaci, 2 ouă, 150 gr...

Papanaşi prăjiţi acoperiţi cu dulceaţă
Cartofi franțuzești
Poftă Bună 17 ianuarie 2015

Cartofi franțuzești

Vă recomandăm o rețetă ușor de făcut, sățioasă și foarte gustoasă. Ingrediente: 1 kg cartofi, 200 ml smântână, 3 ouă...

Cartofi franțuzești