Ţelina, cunoscută ştiinţific sub denumirea de Apium graveolens, este o legumă care a fost folosită de mult timp la gătit şi în medicină....
Fiecărei gospodine i se întâmplă să arunce pâinea pentru că s-a stricat sau s-a uscat. Gospodinele cu experiență le cunosc foarte...
Astăzi continuăm discuția despre valoarea nutritivă și curativă a unor legume rădăcinoase. Acest tip de legume se recomandă pentru...
Specialistul dietetician Pınar Kural Enç, din Turcia, a arătat că ţelina este un aliment preţios ca aurul, datorită beneficiilor sale, de la...
Fructele şi legumele au un gust mai bun atunci când sunt de sezon. Deşi se crede că în lunile de iarnă nimic nu este proaspăt, iată...
Salata ”Ora 12” poate fi servită atât la ora 12 cât și la ora 24, depinde de împrejurări! Este o salată în straturi delicioasă, pentru...