Foto: Pixabay Mâncarea picantă este o parte integrantă a multor bucătării naţionale. Consumul său poate avea efecte benefice, dar şi...
Foto: stevepb/Pixabay Nutriționista Marina Sorokina precizează că turmericul poate fi adăugat în orice supă, deoarece nu numai că va oferi...
Consumul anumitor alimente este important pentru prevenirea bolii Alzheimer. Vitamina E adăugată în dietă neutralizează radicalii liberi din...
Turmericul a fost folosit în India de mii de ani ca și condiment și ca plantă medicinală. Ingredientul activ al acestuia este curcumina, care...
turmeric Turmericul (Curcuma) aparţine familiei ghimbirului, poate ajunge până la un metru înălţime şi este cultivat în Asia de Sud şi de...
turmeric Consumul frecvent în alimentaţie a condimentului turmeric contribuie la normalizarea funcţiilor hepatice și a funcţiilor tractului...
Foto: Gerd Altmann /Pixabay Pe internet se găsesc zeci de reţete cu măşti hidratante naturale. De multă apreciere se bucură acelea care nu...
Foto: Jenő Szabó/Pixabay Plantele medicinale sunt prezente în țări de milenii și au ajutat foarte mulți oameni. Din acest motiv, este util...
Condimentul indian curcuma sau turmeric, esenţial pentru bucătăria orientală, îmbunătăţeşte memoria şi starea de spirit. Oamenii de...