Un studiu al Unității de Epidemiologie Nutrițională a Universității Miguel Hernández (UMH) din Elche indică faptul că un consum obișnuit...
Lanţul german de supermarketuri LIDL şi-a cerut scuze pentru ştergerea crucilor din imaginile care înfăţişează biserici, de pe...
Ştiaţi că există unele alimente care consumate o perioadă mai îndelungată pot cauza schimbarea culorii ochilor? Potrivit unor studii,...
Cercetătorii de la Academia Americană de Neurologie au identificat, recent, câteva alimente care ajută la prevenirea unor boli, printre care şi...
Între 50 şi 55 la sută dintre măslinele care ajung în SUA sunt de provenienţă spaniolă. Anul trecut, nord-americanii au consumat aproape...
A început luna februarie iar specialiştii recomandă ca în acestă lună, să ne alegem o zi pe săptămână în care să nu folosim...
Uleiul de măsline este foarte hrănitor. El are proprietăţi care ajută organismul să lupte împotriva mai multor tipuri de afecţiuni. Am...
Mai multă atenție atunci când cumperi uleiuri pentru gătit. Multe sortimente se distrug prin prăjire și dezvoltă compuși...