Ascultă Radio România Cluj Live

uleiuri vegetale

De ce este periculos să reîncălzim preparatele prăjite
Diverse 13 iunie 2024

De ce este periculos să reîncălzim preparatele prăjite

Terapeutul american Catherine Shanahan a oferit unele precizări despre alimentele prăjite, care nu ar trebui să fie reîncălzite, titrează...

De ce este periculos să reîncălzim preparatele prăjite
De ce important să consumăm regulat ulei de măsline
Diverse 13 august 2023

De ce important să consumăm regulat ulei de măsline

Un nou studiu a stabilit că participanții care au mâncat mai mult de jumătate de lingură de ulei de măsline pe zi și-au redus riscul de...

De ce important să consumăm regulat ulei de măsline
Piaţa românească este invadată de brânză sintetică
Stirea zilei 1 august 2016

Piaţa românească este invadată de brânză sintetică

Piaţa românească este invadată de brânză sintetică, fabricată fără lapte, a declarat preşedintele Federaţiei Crescătorilor de Bovine din...

Piaţa românească este invadată de brânză sintetică
Toporaşii, florile primăverii
Nutriţie 20 aprilie 2015

Toporaşii, florile primăverii

Toporaşii erau plante extrem de apreciate în Evul Mediu. Mireasma şi culoarea lor delicate, calitatea lor de vestitori ai primăverii, precum şi...

Toporaşii, florile primăverii