Ciupercile sunt hrana ideală pentru persoanele care doresc să piardă în greutate, pentru că suprimă apetitul pentru o perioadă lungă de...
Oamenii de ştiinţă americani au descoperit că o porţie zilnică de cinci prune uscate încetineşte pierderea de masă osoasă şi reduce...
Alimentaţia corectă păstrează o stare bună de sănătate până la vârste înaintate Oamenii de ştiinţă britanici au descoperit o...
Micul dejun este cea mai importantă masă, deoarece ne furnizează energia şi nutrienţii necesari pentru cursul normal al proceselor...
Ouăle se numără printre puţinele alimente care pot fi clasificate drept "superalimente", datorită proprietăţilor lor benefice şi...
Flirtul discret sau tachinările în joacă cu o persoană din afara relației sunt considerate, de cele mai multe ori, manifestări normale ale...
Cancerul de sân este o boală complexă care depinde de diferiţi factori, printre care cei mai importanţi sunt predispoziţia genetică,...
Chiar dacă intenția este bună, din motive ecologice și economice, reutilizarea unei sticle de apă nu este neapărat o idee bună din punct...
Mierea este unul dintre cele mai benefice produse naturale, fiind bogată într-o serie de substanțe esențiale pentru organism și sănătate....
Artrita este o boală autoimună caracterizată prin inflamarea dureroasă a uneia sau mai multor articulaţii din organism. Pe lângă...
Modificările stilului de viață pot ajuta la prevenirea a patru din zece tipuri de cancer. Rezultatele mai multor studii au demonstrat că o...
Inventatorul nipon în domeniul gastronomiei Yokitomo Shimotai a creat cafeaua care are drept ingredient principal usturoiul şi care nu conține...
O porție zilnică de conopidă, broccoli sau varză poate preveni multe probleme de sănătate - de la artrită la boli de inimă, menținând...
Cele mai recente studii arată că folosirea o singură zi pe săptămână în alimentaţie a verzei reduce riscul de cancer intestinal. Motivul...
Fructul Goji este recunoscut ca fiind un superaliment cu multiple beneficii pentru sănătate. Dacă nu aţi văzut şi nu aţi consumat...
Oamenii de știință recomandă adăugarea unei cantităţi mai mari de ulei de măsline în salate, deoarece astfel vitaminele sunt mai bine...
Avem tendinţa naturală de a ne lăuda mult mai uşor pentru rezultatele pozitive ale muncii noastre, dar atunci când vine vorba de eşec, de...
Bananele, avocadoul, caisele, spanacul, somonul și cartofii dulci pot ajuta la prevenirea atacurilor de inimă, indică rezultatele unui studiu...
Cercetătorii finlandezi şi suedezi ne explică cât de sănătos este laptele consumat la o vârstă adultă. Discuţiile pe această temă...
Un studiu realizat în Marea Britanie a constatat că oamenii consumă prea mult calorii suplimentare la serviciu. Experții recomandă evitarea...
Un studiu care contrazice percepția generală privind viaţa urbană arată că oamenii care trăiesc în centre dens populate și aglomerate...
Este cunoscut faptul că abuzul de zahăr nu este bun pentru sănătate, însă el poate fi de ajutor prin alte utilizări. Zahărul vindecă...
Legenda spune că păstori etiopieni au observat primii efectele cofeinei, atunci când caprele lor au început să devină mai jucăuşe şi...
Cercetătorii canadieni au descoperit că pulsul persoanelor care vizionează evenimente sportive creşte de peste două ori în momentele...
Mâncărurile preparate în timpul iernii sunt mult mai gustoase dacă sunt consumate alături de murături. Varza murată, castraveciorii...
Cercetătorii de la Universitatea Simon Fraser din Canada (SFU) au descoperit că activitatea fizică prelungeşte speranţa de...
Omiterea micului dejun poate fi fatală pentru mulți oameni, deoarece astfel se dublează riscul de ateroscleroză, ceea ce face ca pereții...
Oamenii trebuie să se spele pe mâini minimum 20 de secunde, pentru a se asigura că au fost îndepărtate toate virusurile și bacteriile...
Bolile cardiovasculare pot fi prevenite mai eficient printr-o nutriție adecvată, decât prin administrarea de statine, susţin experții...
caju Nucile caju sunt aduse din Brazilia, India, Vietnam sau diverse ţări africane. Le recunoşti după forma de boabă de fasole, culoare alb...
Originar din America de Sud, dovleacul a ajuns să fie răspândit şi apreciat în întreaga lume pentru proprietăţile terapeutice. Pulpa...
Oamenii de știință canadieni recomandă mamelor să consume alune pe perioada alăptării, dar şi să introducă în alimentaţia...
În timpul verii, merită să conservăm anumite fructe şi legume, a declarat prof.dr. Donka Baikova, specialist în alimentaţie şi nutriţie,...
mic dejun sănătos Nu degeaba se tot subliniază ideea că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei – dacă faci alegeri...
Dorinţa de a pierde rapid kilogramele în plus ne poate determina să recurgem la un plan de urgenţă de tipul dietelor miraculoase, prin...
O femeie din India trăieşte de 60 de ani fără să mănânce "Toată viața mea am băut apă şi ceai", susţine bătrâna Saraswati Bai din...
Care este adevărata cauză a cariilor dentare Oamenii de ştiinţă americani şi australieni au descoperit că principala cauză a cariilor...
Premieră pe mapamond: patru studente din Italia au creat oul vegan Are aspectul și caracteristicile organoleptice ale unui ou de găină fiert...
Albinele pot ajuta la crearea unui nou antibiotic Proteinele produse de albine pot ajuta oamenii de ştiinţă să creeze un nou...
Un nou tip de cafea face furori în SUA Amatorii de cafea au acum posibilitatea de a consuma această băutură plăcută într-un mod cu totul...
Cercetătorii irlandezi susțin că antibioticele distrug sănătatea psihică Administrarea în exces a antibioticelor reprezintă un pericol...
“Citatele motivaţionale ne pot afecta negativ” Citatele motivaţionale au devenit un adevărat trend pe Facebook, pe e-mail sau chiar pe...
Alcoolul are efecte diferite asupra bărbaţilor şi femeilor Oamenii de ştiinţă susţin că efectul alcoolului pe termen lung reduce...
Beneficiile fructelor și legumelor de toamnă Toamna este anotimpul care ne oferă posibilitatea de a consuma legume și fructe proaspete și...
Yoga ne ajută să luptăm cu depresia Cercetătorii au stabilit că exercițiile de yoga sunt extrem de eficiente în lupta cu depresia,...
Beneficiile consumului de vinete Se recomandă ca aceste legume să fie consumate înainte de a se coace complet, adică atunci când capătă o...
Cum ne protejăm de bolile cardiovasculare pe perioada toamnei? Pentru a avea o inimă sănătoasă, în special pe perioada toamnei, este...
Cum acționează zborul în spațiu asupra organismului Zborul în spaţiu acţionează asupra organismului ca o boală, susţin oamenii de...
Dieta bogată în sare creşte riscul de insuficienţă cardiacă. Un studiu finlandez la care au participat peste patru mii de persoane...
Lista celor mai indicate produse pentru menținerea tinereții Alimente care menţin tinereţea şi sănătatea tenului Produsele cosmetice...