Este vremea castanelor și ar fi păcat să nu profităm de ocazie și să pregătim una dintre cele mai așteptate gustări ale...
Carnea de vită iese de fiecare dată dacă respectăm câteva reguli simple: mușchiul se spală și se usucă bine, apoi se lasă câteva...
Pentru că suntem în plină toamnă iar dovlecii se găsesc la tot pasul, ar fi păcat să nu pregătim un desert...
Pavlova pare o prăjitură care cere îndemânare, dar iese de fiecare dată dacă respectăm cantitățile și metoda de...
Spanacul conține potasiu, acid folic, calciu, fier și vitaminele C și E, însă prin fierbere își pierde majoritatea principiilor sale active....
Sosul pesto este o specialitate italiană foarte populară, care se folosește cu succes nu doar pentru paste, ci și pentru diferite feluri de...
Ingrediente: 1 kg de dovleac 3-4 căței de usturoi ulei, sare, busuioc proaspăt Curățăm dovleacul de coajă și de...
Ingrediente: 1 kg de dovleac 2 morcovi 2 cepe ardei iute, usturoi, ghimbir 1 pahar de vin...
Ingrediente: 1 piept de pui dezosat 3 ouă 3 linguri de făină 500 g de pesmet 2-3 linguri de semințe de...
Ingrediente: 2 vinete 1 lămâie 1 roșie mare usturoi, sare, piper ulei de măsline Spălăm vinetele și le tăiem în felii...
Ingrediente: 4 fileuri de pește alb 2 roșii coapte 3 ardei capia usturoi, chimen, ardei iute Într-o oală...
Ingrediente: 2 kg. hribi tineri și proaspeți 2 kg. ardei capia 2 kg. gogoșari roșii 1 kg. ceapă roșie și...
Muştarul comercializat pe piaţa românească este plin de conservanţi, aditivi şi E-uri. Există, însă, varianta sănătoasă, a preparării...